Balance²2023-06-13T01:03:23+00:00

Balance² = egyensúly a négyzeten

A Balance² mozgásterápiás edzésmódszer a részletek helyett az egészre koncentrál: használatával a teljes test mozgása javítható és egyensúlyba hozható. A rendszeres gyakorlással kiküszöbölhetőek a csecsemőkori vagy később kialakult mozgásszervi hibák, így a mozgásunk – és ezáltal a test képe is – egyre harmonikusabb lesz. A gyakorlatok szabályos kivitelezésével megteremthető a természetes egyensúly a testben.

A Balance² mozgásforma mindenki számára lehetőséget ad a fejlődésre, legyen szó a hétköznapi élet melletti mozgásigény kielégítéséről, sportolók számára biztosított teljes értékű edzésterhelésről vagy mozgásszervi problémákkal küzdők rehabilitációjáról.

A Balance² mozgásterápiás edzésmódszer a Fontanus Alapítvány támogatásával és a  Fontanus Tudományos Módszertani Kutató- és Oktatási Központ Testtudattal foglalkozó szakmai csapatának több éves kutatómunkájával jött létre. A kutatói csapatunk tagjainak – Dr. Bajzik ÉvávalTörök-Szabó Balázzsal és Hacker Péterrel – közös célja volt az, hogy a XXI. század emberének igényeire szabott, élvezetes és egészséges mozgásformát alakítson ki, amely hatékonyan fejleszt, melynek rendszeres alkalmazásával elérhetjük testünk egészséges és dinamikus egyensúlyát.

Aktualitások

Balance Sportnapok – 2018

Mozgás, sport, játék - minden második nyári hétvégén a Balance Sportnapokon! A Fontanus Alapítvány támogatásával a Fontanus Sportközpontja ad helyet a Balance Sportnapoknak. A Fontanus nagyszabású, júniustól augusztusig tartó rendezvénysorozata, a Fontanus Sportnapok célja az

Balance² tudományos hátteréről

A Balance² mozgásterápiás edzésmódszer a Fontanus Alapítvány támogatásával és a  Fontanus Tudományos Módszertani Kutató- és Oktatási Központ Testtudattal foglalkozó szakmai csapatának több éves kutatómunkájával jött létre. A kutatói csapatunk tagjainak – Dr. Bajzik Évával, Török-Szabó Balázzsal és Hacker

Go to Top