Főoldal/COMe to play/„COMe to Play!” – Játszva fejlődni

„COMe to Play!” – Játszva fejlődni

Komplex fejlesztési megközelítés

Napjainkban egyre több szülő, tanító számol be arról, hogy a gyerekeknek problémájuk van a figyelem fenntartásával, a koncentrációval, valamint gyakran tapasztalnak tanulási zavarokat, magatartásbéli problémákat is.

A figyelem fejlesztése a gyerekek, fiatalok jelentős részének problémát okoz, ami hatással van a fejlődésükre, tanulásukra. Gyakori probléma, hogy a diákok a tanulást kényszernek, feladatnak élik meg, nem motiváltak. A kutatások szerint a diákoknak ma jellemzően igen rövid a koncentrálóképességi időtartama. Igen gyorsan elérik a maximális információkapacitásukat, amely ponttól nem képesek hosszútávú tudás elsajátítására.

A Castle of Mind egyedi motorikája révén többek között a figyelmet, ezáltal az összpontosítást, koncentrációt is fejleszti, mindezt pedig élvezetesen.

„COMe to Play!” kampányban szereplő játékok

Castle of Mind és COM for Kids a Castle of Mind magyar fejlesztésű termékcsalád két tagja. Mindkét játék, kétfős (vagy kétcsapatos) táblás logikai-stratégiai fejlesztő játék. A Castle of Mind alapverziója8 éves kor fölötti, a COM for Kids 3-8 év közötti korosztály számára került kifejlesztésre. A játék motorikájának, és így mindkét változatának egyedi sajátossága, hogy az ütés sosem ott történik, ahol a lépés – ezáltal a játék képes szimulálni és megtanítani, hogy egy-egy tett hatása nem mindig közvetlenül ott történik, ahol a tett. A sajátos motorika miatt az jut előnyhöz, aki a színes játéktér minél nagyobb részét átlátja és minél inkább képes előre látni a lépéseket, ezáltal nagyon hatékonyan fejleszti a figyelmet, a térlátást, a koncentrációt.

 

 

2022-01-26T14:38:59+00:00

Hagyj üzenetet

Go to Top