NTP-E-21-00052022-01-26T12:10:43+00:00

NTP-E-21-0005

„COMe to Play!” kampány 2022-ben a Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter támogatásával. A kampányban szereplő játékok, a Castle of Mind és COM for Kids a Castle of Mind magyar fejlesztésű termékcsalád két tagja.

A Fontanus Közhasznú Alapítvány és az alapítvány közreműködésével fenntartott Fontanus Tudományos Módszertani Kutató-és Oktatási Központ szervezésében, a Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter jóvoltából indul 2022-ben a „COMe to Play!” kampány. A kampány célja az óvodások és iskolások figyelmének, logikai és stratégiai gondolkodásának fejlesztése játékos formában, a Castle of Mind család logikai-stratégiai táblás fejlesztő játékaival.

„COMe to play!” kampány keretében – a jelentkezés sorrendjében – az első 20 óvoda, valamint az első 40 általános és középiskola számára tudunk lehetőséget biztosítani arra, hogy a gyerekek és a pedagógusok megismerjék és kipróbálhassák a játékot. Az óvódáknak COM for Kids játékot, az általános és középiskolák részére a Castle of Mind alapjátékot biztosítjuk ingyen. A kampányba regisztrált intézmények 10-10 db játékot, valamint pedagógusaik képzési anyagot és szakmai támogatást kapnak a játékokhoz.

Aktualitások

Játssz velünk!

A Castle Of Mind játékcsalád legújabb elismerése – a COM For Kids 2021-ben az Ország Játéka lett!

Go to Top